Skip to content

Category: Get Involved

GET INVOLVED

Get Involved

Çmimi i Paqes Sun Hak

Çmimi i Paqes Sun Hak u themelua në mënyrë që të ndihmojë në zgjidhjen e vuajtjes, konfliktit, varfërisë dhe kërcënimit ndaj mjedisit në mbarë botën,

Read More »
Get Involved

Samiti Botëror 2020

Asambleja e Samitit Botëror 2020, që u sponsorizua nga FPU, u zhvillua nga 3 deri 8 shkurt, 2020, në Seul, Kore. Samiti synonte trajtimin e

Read More »
Get Involved

Organizata të Rinisë

Krijimi i një Bote Paqeje duke Jetuar për të Tjerët Shoqata Universitare për Hulumtimin e Parimeve (CARP) CARP u themelua prej të ndjerit Rev. Son

Read More »